2010. július 27., kedd

Nem nyertem

Be happy...

Hát pedig meg voltam győződve,hogy ezek baromi jó képek,remélem ez nem azt jelenti,hogy egyáltalán nem vagyok tehetséges vagy középszerű,bár mi mást jelentene...
Na mindegy várok egy újabb lehetőséget,lehet még nem jött el az én időm.
Ölel titeket: egy szomorú Panda

8 megjegyzés:

  1. Ne keseredj el, egyáltalán nem voltak középszerűek a képeid, mint ahogy te sem vagy az. Talán nem jött még el a te időd, jövőre még érettebb alkotásokat láthatunk majd tőled, ebben biztos vagyok. És egyben elnézést is akartam kérni, mert azt hiszem, a kommentelésig nem jutottam el az oldalaknál. Anyukám volt itt éppen, aztán meg elfelejtődött a dolog, de nagyon vártam ám az eredményt. Sajnálom, hogy nem nyertél, jövőre majd jobban izgulok érted... :)

    VálaszTörlés
  2. Pedig ezek baromi jó képek. Tényleg ne keseredj el. Remélem hamar jön egy újabb lehetőség.
    Én is nagyon vártam már, hogy jelentkezz!!

    VálaszTörlés
  3. Fel a fejjel Panda! Ne szomorkodj...
    "Ha egy ajtó bezárul....kinyílik egy másik!" :-))
    Nekem azért nagyon tetszettek a képek!!!

    VálaszTörlés
  4. Nincs ezeknek szemük. :(( Annyira drukkoltam pedig és abszolút ott lenne a helyed. Ne keseredj el, ez nem téged és alkotásaidat minősíti! Biztos eljön az időd, fórumod hamar. Puszi.

    VálaszTörlés
  5. Én biztosra vettem, hogy bekerül egy képed! Mondtam is a férjemnek, hogy megyünk megnézni nagyban! De most már nem is érdekel:(
    Szerintem csúcs, amiket készítesz, fanyar és vicces egyszerre:D:D Jövőre is indulnod kell, mi itt leszünk és támogatunk:)

    VálaszTörlés
  6. Fel a fejjel, szuper amit csinálsz! És csúcscuki a modelled!

    VálaszTörlés
  7. Kukk be hozzám egy díjra, Panda! :)

    VálaszTörlés