2010. június 5., szombat

Nimm photography

El sem tudom mondani mennyire váratlanul ért,hogy ennyi mindenkinek tetszettek a képeim.Köszönöm a kedves kommenteket,majd egyszer egy esős délutánon megmutatom nektek milyen egyszerű ezeket elkészíteni.
4új képet láthattok most.
ARC pályázataim készülnek,már három majdnem kész is van,ez azt jelenti,hogy először még átküldöm a családtagok,barátok szűrőjén,utána feltárom a nagyvilágnak:D Nagyon realista vagyok ez ügyben(nem szeretek csalódni),de azért lelkes is,ki tudja?!...merjünk nagyokat álmodni:),hisz Mörjikének is sikerült.
Hátha én is feltörök:D
Panda




2 megjegyzés:

  1. Panda, én nagyon-nagyon várom majd a tutorialt!!! Kíváncsi vagyok, hogyan lehet ilyen szuper dolgokat csinálni a képekkel! Csak így tovább! Az ARC-os pályázataidat is megmutatod majd? Én azokat is annyira imádom! Annyira ötletesek, sokatmondóak. Szorítok a "feltöréshez"! :-)))

    VálaszTörlés
  2. Szia! Kiss-Tóth Gabriella vagyok és a gyönyörű kisfiad az én kisfiammal jár együtt az oviba, a mókus csoportba. Én úgy tudom, hogy barátok is, így szeretnék érdeklődni, hogy szervezhetnék-e egy találkozást a fiúknak még az ovi kezdete előtt?

    Bocsánat a tolakodásért, de csak itt találtalak meg benneteket!

    A telefonszámom: 0630-456-0457

    Remélem sikerrel járok!

    Szia Gabi

    VálaszTörlés