2009. szeptember 26., szombat

meglepetés:)

Sziasztok!

A blog elkezdésekor egyikünk sem gondolta(titkon azért reméltük:P), hogy valaki feljár majd hozzánk,érdekli,amit készítünk....sőt rendszeres olvasónk lesz.:):)
Izgatottan töltöttük fel első képeinket,vártuk,hogy lesz-e aki idekukkant...és akadt:):)Immáron 7 fantasztikus scrapbookos kísér minket figyelemmel.
És hogy ez nekünk mekkora öröm:készülünk meglepikkel,mert az ajándékozás legalább akkora öröm az ajándékozónak,mint aki kapja.:)
Beszteri volt a legelső,aki feliratkozott rendszeres olvasónak,így Pandával kitaláltuk,hogy egy-egy képpel köszönjük meg ezt neki.Ezúton is sok puszi mindenkinek,aki a két szeleburdi,ámde tehetséges(:D) lány scrapbook fricskáit figyeli:):)
Tehát a két kép Beszterinek:

Panda alkotása:

Masni képe:Masni

6 megjegyzés:

  1. én is olvasom ám, csak fogalmam sincs mi ez a rendszeres olvasó, és hol is van:)) A readerben figyelem, így azonnal észreveszem, ha valami történik:) Azt is olvastam, hogy akár pótanyuka is lehetnék, ezt nem is értem, alig múltam 23:))

    VálaszTörlés
  2. Ó, mindkettő nagyon gyönyörűűű! :)

    VálaszTörlés
  3. Már a fórumon megcsodáltam mindkettőt!
    Ez most azt jelenti, hogy minden olvasótok kap majd egy oldalt tőletek? ;) Titkon reménykedem :D

    VálaszTörlés
  4. Lányok! most értünk haza, és egyből jöttem is hozzátok! Gyönyörűek! Megkérdezhetem, hogy miket használtatok fel? (A wa-mat megismertem... :) ) Masni! Ha tudnád, hogy már három hete arra készülök, hogy ezt a képet oldalba foglaljam... Nagyon-nagyon köszönöm nektek! :) Elkérhetem majd őket eredeti méretben is? (beszteriarany kukac gmail pont com)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok:)
    Osli:))......ha nem is mindenki kap oldalt,de lesz még meglepetésben részetek....:)
    Eszter!Bár Panda leírta már..de íme az oldalam hozzávalói:
    papírok:hollydesigns_thewhimsicalpapers
    koptatott keret:gabci
    varrás: shabby
    Köszi,hogy benéztetek:)
    Masni

    VálaszTörlés