2009. szeptember 24., csütörtök

Jaj,szóval köszönöm szépen a blogdíjat,eme formában,régebbi képen erre az alkalomra átalakítva:)

Tehát,mivel már elég sok embernél járt a díj,már nem nagyon tudom olyannak adni,aki nem kapta,ezért én az általam nagyra tartott kolleganőimnek nyújtanám szeretettel:
Kovaxkának-akit egy nagy ikonnak tartok a fórumon,csupaszív,belevaló nőszemély(remélem én is ilyen leszek,ha nagy leszek)
Krisssznek-úgy ahogy van imádom,mert kedves,okos,segítőkész és rengeteg dolgot tanultam már tőle(ő a photoshop koronázott királynője számomra) és ha nem lenne anyukám akkor őket választanám
Szotyinak-tudom,hogy nála is járt már és lehet nem szabadna visszaadnom,de ő az egyik legügyesebb,legtechnikásabb,akit a "szakmában" ismerek,így legyen ez egy elismerés neki...tőlem
Dtimynek-ahogy én tudom neki nincs blogja,ezért lehet szabálytalan neki adni,de én nagy egyéniségnek tartom,ezért neki is ajánlom ezt a díjat
Masninak- végül,de nem utolsó sorban az én szerkesztőtársamnak.Ha ő nincs,akkor én nem ismerem meg a scrapbook-ot,ezért ezúton is köszönöm neki.És azért kapja még,mert csodálatos dolgokat készített nekem és másoknak is.Nagyon kreatív,okos,szép és a legcsodálatosabb barátnő a világon:) Sok blogszületésnapot kívánok magunknak!

Mindőtöknek nagy puszi: Panda

3 megjegyzés:

  1. Na az egyik fura csaj vonzza a másikat (egy kicsit én is elvontnak tartom magam). Imádlak, köszönöm amit írtál.

    VálaszTörlés
  2. Annyira bírlak! :) Nagyon köszönöm a díjat, bár jobb szeretnék ikon helyett kicsi és fiatal lenni! :D És vagyok is! Sok blogszülinapot nektek!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm a díjat, igazán meghatódtam (tényleg nincs még blogom),hogy a szabályokkal mit sem törődve kaptam meg (ez -is- nagyon tetszik!!! ;D )! Teljesen egyet értek Szotyival, a hosonló gondolkodásúak előbb-utóbb megtalálják egymást! :)
    Pusssssszzzzzzzzz!!!!
    Timi (Dtimy)

    VálaszTörlés