2010. június 28., hétfő

Juca blogja 3 esztendős lett




Szunyó
/Juca blogja 3. éves lett. Meglepődni lehet(én ezt tettem,h. mááár?)...pláne,ha meglátjátok, milyen "játékra" lehet benevezni.

:)

Sziasztok!

Nos végre eljutottam oda, hogy van egy kis időm írni.:)Másokat irigyelek,akik rendszeresen jelentkeznek..node sebaj, most vagyok, írok és fel is töltök:)

Adrienntől blogdíjat kaptam..hú de nagyon régen már...elnézést, hogy még csak most reagálok, köszönöm nagyon---oldalra csináltam is neki modult.:)
Saját konyhám nincs, így arról képet sem tudok feltölteni...helyette megfelel remélem egy kép arról,ami már biztos, hogy helyet kap benne:)



A 6. scrapbookos oldal..hmmm...hát ez igazán nehéz kérdés..mert mi az,amit elfogadhatónak,és valóban scrapbooknak gondolok...

Továbbadni ezt nem fogom..mire ide jutottam, szerintem mindenkinél járt.Legközelebb iparkodom,de köszönöm még egyszer a bizalmat.

Scrapbookolok ám rendesen..akár vuvuzela hallgatása közben is:P...az ovis táborban képeslap készítésre fogunk ráállni;)tehát azért nem tétlenkedem.
Bizonyára láttátok, hogy én nyertem Atyus kihívásán.Nagyon nagyon nagyon boldog voltam:)már a készítésekor is.Azóta az elmúlt héten már a nyereményt is kézhez vettem(köszi csajok) sőt fel-fel használgatom a képeslapokhoz, alkotásokhoz.
Fel is töltöttem 2 legutóbbi munkámat,most megteszem ide is.



Nehezen készítek olyan képet, amin felnőttek vannak,ezért is örültem meg,mikor elkapott a gépszíj....nagyon nagyon büszke vagyok rá..és bár a befotózást még tanulgatni kell, remélem akad, akinek tetszik.

A másik pedig yabo kihívásra is készült...bár ez csak később derült ki számomra is.Párizsban láttuk ezt a körhintát...szerintem szép



Köszi,h. benéztél.
Masni

2010. június 5., szombat

Nimm photography

El sem tudom mondani mennyire váratlanul ért,hogy ennyi mindenkinek tetszettek a képeim.Köszönöm a kedves kommenteket,majd egyszer egy esős délutánon megmutatom nektek milyen egyszerű ezeket elkészíteni.
4új képet láthattok most.
ARC pályázataim készülnek,már három majdnem kész is van,ez azt jelenti,hogy először még átküldöm a családtagok,barátok szűrőjén,utána feltárom a nagyvilágnak:D Nagyon realista vagyok ez ügyben(nem szeretek csalódni),de azért lelkes is,ki tudja?!...merjünk nagyokat álmodni:),hisz Mörjikének is sikerült.
Hátha én is feltörök:D
Panda




2010. június 2., szerda

Masni is él...:)

Sziasztok!

Először is nem tűntem el,de az oviban most nagyon nagyon év vége van már:)Alkotok közben, igyekszem is majd feltölteni, és néhány meglepi is lesz...de ez még pssszt:)

Nagyon köszönöm a blogdíjat,azzal is majd iparkodom ám..-de most megyek,mert nem lesz holnapra így ebéd:)

Masni

Hibrid babakönyv

Babakönyvünk újabb oldalakkal bővült kitartó és fáradtságos munkánk gyümölcséül.
Ezeket hamarosan befotózom és megmutizzuk nektek.
Amúgy ARC lázban égek:D
Panda

Szóval Nimm photography...















Csak úgy kedvtelésből...